Om Salong Kameleonten

Vår filosofi är mer lyx

När du stiger in genom dörren möter du lyx och kvalitet i en avslappnad miljö. Kunniga personal som sätter dig och ditt hår i fokus. När vi jobbar med ditt hår så gör vi det på ett långsiktigt hållbart sätt. Vi planerar våra behandlingar tillsammans med dig och lär dig hur du ska ta hand om och styla ditt hår även efter besöket. Resultatet blir att ditt hår ser fantastiskt ut under lång tid framöver.
Vi jobbar kompromisslöst med marknadens lyxigaste produkter, utvalda för deras exceptionella kvalitet. Vi ger ditt hår en skonsam behandling och tar fram dess vackra kvaliteter. Valet av hårvårdsprodukter från ALTERNA, vår lyxiga ljusfärg och tape-löshår från HAIRTALK, ger dig ett naturligt och vackert resultat. Vi vill att du ska få uppleva lyx!Hitta till Salong Kameleonten
Odengatan 23, Stockholm

Välkommen!

Det finns inget som gör mig lyckligare än att få hjälpa mina kunder att locka fram skönheten i deras hår. Även om jag är kompromisslös när det gäller kvalitet så värdesätter jag den avslappnade miljö vi har skapat här på Kameleonten. Det här har blivit min oas av lyx och jag hoppas att du kommer och besöker oss för att få uppleva det själv.

Angelica Ejremyr, salongsägare

Frisör och expert på tape-extensions
med mer än 10 års erfarenhet


Jannice Stenberg

Frisör och expert på tape-extensions


Katarina Panic

Frisör, auktoriserad för tape-extensions


Daniella Garcia

Ägare Renew Skin Clinic

Besök Renew Skin Clinic


Välkommen till Salong Kameleonten!

Boka nu!